Kuvia ja videoita tapahtumista

Suomen Jazzakatemia ry. järjesti yhteistyössä ravintola Vaakahuoneen kanssa ja Alfred Kordelinin rahaston tuella Jamitaitokurssin 4.-7.7.2018.  Kouluttajina ja esiintyjinä Gunhild Garling (SWE), Kari Fall, Lenni-Kalle Taipale, Zhenia Gimer, Mikko “Gunu” Karjalainen, Jyrki Kangas, Gregory Bufford (NY, USA).

Ansku Mellanen ja Veikka Kajamies saivat Lenni-Kalle Taipaleen lahjoittamat stipendit.

Alempana Antti Kevätlahden kuvia Vaakahuoneelta ja Herrankukkarosta. Kiitos Antti!

Jamitaitokurssi 28.6.-2.7.2017

Suomen Jazzakatemia ry. järjesti yhteistyössä ravintola Vaakahuoneen kanssa Nostalgia-festivaalin ja jazzmusiikin jamitaitokurssin 28.6.-2.7.2017 ravintola Vaakahuoneen Paviljongissa Turussa ja Herrankukkarossa Rymättylässä. Kouluttajina ja esiintyjinä Ville Herrala, Jyrki Kangas, Mikko Karjalainen, Jaska Lukkarinen, Riitta Paakki, Jari Perkiömäki, Marian Petrescu ja Sami Pitkämö.

Alla kavalkadi Antti Kevätlahden kuvia Vaakahuoneen tunnelmista. Kiitos Antti!

Nostalgia-festivaali ja Jamikurssi 21.-24.7.2016


Suomen Jazzakatemia ry. järjesti yhteistyössä ravintola Vaakahuoneen kanssa Nostalgia-festivaalin ja jazzmusiikin jamikurssin 21.-24.7.2016 Turussa.

Vasemmalla klippi sähäkästä hetkestä to 21.7.2016 vähän ennen klo 23. Käynnissä on Rhythm Changes. Jari Perkiömäki as soittaa sooloa, Marian Petrescu p, Jyrki Kangas b ja Kasper Halttunen dr säestävät. Mikko Karjalainen tp odottaa soolovuoroaan. 

Alla kavalkadi Antti Kevätlahden kuvia Vaakahuoneen tunnelmista Jamitaitokurssilla 2016. Kiitos Antti!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.